23 dec. 2013

Julgodis á mjuk snickers

Receptet liknar ett jag tidigare lagt upp, fast denna innehåller även smör så den blir mjukare



INNEHÅLL:

400g Mörk Choklad
350g Jordnötsmör
150g Smör

GÖR SÅHÄR:
  • Smält hälften av Chokladen med 50g Smör, Häll upp i en form med papper/folie. Låt stelna i frysen
  • Småkoka Jordnötsmöret med 50g smör, bred på den stelnade chokladen. Ställ in i frysen igen.
  • Smält reseterande choklad med 50g smör, häll över jordnötsmöret. Ställ in i frysen igen. 
  • Låt tina upp lite innan det skärs i små bitar. Förvara i kylen

2 kommentarer:

  1. Hej,
    Kan man byta en del/hela smöret mot kokosolja? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du kan alltid testa! :) men tänk på att kokosoljan kan ge bismak, och är helt flytande i rumstemperatur och helt hård i kylen.. så den kanske blir väldigt kletig ifall det står framme på bordet

      Radera