Ganska mycket kolhydrater, men helt gluten fritt. Receptet hittades i tidningen LAND.
INNEHÅLL 5st
15g Finhackad Dill (ca 1 kruka)
200g Kall Mjölk
1st Ägg
20g Smör
0,5 Tsk Bakpulver
70g Bovetemjöl
10g Fiberhusk
0,5 tsk Salt
Ostkräm
150G Västerbottenost
2dl Creme fraiche
Dekoration
5-10st Kräfskärtar (vi använde räkor)
Dill kvistar
GÖR SÅHÄR: 200*
- Blanda/vispa alla ingredienser till en jämn smet. Låt stå ca 15 min
- Häll smeten i 5st stora cupcake-formar. Grädda ca 2 0min. Låt svalna
- Riv osten och blanda med creme fraichen. Förvara i kylen.
- Dekorera muffinsen strax innan servering.
vilket gick väldigt bra, fast det blev endel ostkräm över.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar