Fick i uppgift att göra en matig paj till kräftskivan. Jag som i princip aldrig gör paj till mig själv hade inget bra recept på lager och fick snabbt börja söka runt efter något fritt från gluten och mjölkprodukter. Kombinerade ihop flera recept för att kunna använda den maten jag hade hemma och detta blev slutresultatet:
Innehåll:
1dl Mandelmjöl
1dl Bovetemjöl
50g Rumstemp Smör
1st Ägg
1 tsk Fiberhusk
Gör såhär:
- Blanda allt och vispa lugnt med elvisp.
- Tryck ut degen i en smörad form. (jag använde ......)
- Förgrädda i 200* ca 5-10min
ÄGGSTANNING:
Innehåll:
2-3 st Ägg
2 msk Majonäs
100g Getost
Salt/Peppar
Blanda allt i en handshaker
INNEHÅLL PAJEN:
100g Räkor (handskalade)
4st Ägg (Hårdkokta)
60g Färsk Spenat (eller fryst som tinats upp och vattnet kramats ur)
Dill
Grädda i 200g ca 15 min eller tills den fått färg
Den här måste jag testa! Saknar paj...
SvaraRadera/Pyvve