17 apr. 2013

Mjuk kokoskaka med hallon


Bakade en mjuk kaka fri från mejeriprodukter och minimalt av kolhydrater. Grundreceptet liknar kokosbrödet jag tidigare bakat. Kokosmjöl är mer kompakt än vanligt mjöl, så därav blir kakan mer mättsam.

INNEHÅLL:

6 st Ägg
1 1/4 dl Kokosmjölk
2 msk Honung
225 g Frusna hallon

1 1/4 dl Kokosmjöl
1 tsk Bakpulver
1 tsk Kardemumma
0,5 tsk Vaniljpulver


GÖR SÅHÄR:    175*

- Blanda ihop de torra ingredienserna
- Tillsätt ägg, kokosmjölk och honung
- Vispa ihop till en jämn smet
- Rör försiktigt ned hallonen
- Bred ut smeten i en insmord springform
- Grädda i ugnen 30-35 min
- Låt svalna innan servering

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar