5 juli 2013

Kokospanerad kyckling á nuggets




INNEHÅLL:

1. Kycklingfile
2. Mandelmjöl
3. Omrört Ägg
4. Kokos



TIPS:
Häll upp lite i taget i skålarna eftersom det inte bör hällas tillbaka när kyckligen vart i sen. 










GÖR SÅHÄR:

Stekte dem i smör på ganska hög värme, men inte högsta. Paneringen kan lätt lossna så vänd inte förrän den sidan är färdig.

Ha en skål med vatten bredvid du kan skölja tången mellan varje.

TIPS:
Riva lite lime-skal över när dem är stekta.







Det tar tid, det är tålamodsprovande, 
men det är värt det. 


TIPS vid middagsgäster: 
Tillaga dem dagen innan.
Stek  nästan helt färdigt, lägg sen på en ugnsform ihop med smör.

När dem ska serveras så värm på 150* ca 5 min så blir dem varma och krispiga.

Servera ihop med mangosallad & Jordnötsås

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar