21 jan. 2013

Kycklinggryta med röd curry & kokosmjölk



Eftersom kokosmjölken är så dominant och söt i smaken passar det utmärkt med starkare kryddsättning, 
som i detta fallet currypasta. Men tänk på att smaka av emellanåt då currypastan är väldigt stark, 
börja med 1krm pr portion och öka hellre efter. 
INNEHÅLL:
Kokosmjölk
Röd Currypaste
Sambal Oelek
Fish Sauce
Torkade limeblad & koriander

Gul lök
Kyckling
Grönsaker, ex: paprika, champinjoner, zucchini,

GÖR SÅHÄR:
- Strimla kyckling och grönsaker i passande storlek
- Fräs lök och kyckling i currypastan
- Tillsätt kokosmjölk, låt små koka
- Tillsätt resten av grönsakerna och smaksättning, låt små koka tills kycklingen är färdig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar